BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Vállalati biztosítások

Vállalati biztosítások

Aegon Csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítás

Az Aegon Csoportos Biztosítás keretében szerződő partnereink élet-, baleset- és betegségbiztosítási védelmet nyújthat az alkalmazottaik/ügyfeleik számára.

Termékcsomagunk rendkívül rugalmas konstrukció, számos különböző biztosítási elemből áll. Biztosításainkat folyamatosan fejlesztjük, így termékkínálatunk állandóan bővül. A biztosítási elemek tetszés szerint kombinálhatók, így lehetőséget kínálnak arra, hogy a vállalat számára a leginkább megfelelő, testre szabott biztosítási csomag kerüljön összeállításra.

Jelenleg kb. 800 vállalat 324 000 munkavállalója/ügyfele élvezi az Aegon Csoportos Biztosítások védelmét.

 

Aegon Csoportos Egészségbiztosítások

Az Aegon Csoportos Egészségbiztosítások 2017 januárjában került bevezetésre társaságunknál az Advance Medical Hungary Kft-vel, mint szolgáltatásszervezővel együttműködve.

Miért előnyös az ügyfelek (munkáltató és munkavállaló) számára az Aegon Csoportos Egészségbiztosításokat választani?

 • A munkáltató fontos feladata, hogy hosszú távon segítsen megőrizni munkavállalói egészségét és népszerűsítse az egészségmegőrzést munkavállalói körében, ezáltal teremtve értéket és növelve a munkavállalók lojalitását a munkáltató felé.
 • A szűrővizsgálatok segítségével az esetleges betegségek megelőzhetők, így a munkáltató egészségesebb munkavállalói körrel rendelkezhet.
 • Adó- és járulékmentes juttatás, a biztosítás teljes díja költségként elszámolható a munkáltató számára.
 • A csoportos egészségbiztosítás keretében elérhető minden egészségügyi szolgáltatás és a pénzbeli kifizetés adómentes.
 • A csoportos egészségbiztosítás díja nem számít bele az évi 450.000 Ft-os béren kívüli juttatási keretbe.
 • A munkavállaló betegség esetén gyors, minőségi ellátás várható, így csökkenthetőek a munkáltatói többletköltségek, mint pl. a táppénz és munkaerőpótlás költsége, valamint a munkavállaló számára a betegszabadságon töltött idő és a munkabérkiesés.
 • Az egyes dolgozói csoportok differenciálhatóak, különböző biztosítási csomagok választhatók.
 • A munkavállalóknak nem kell időt és energiát áldozniuk a megfelelő ellátás felkutatására, sem magán orvosi ellátásokra, sem hálapénzre nem kell költeniük.
 • Nincs várólista.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni az Aegon csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosításról:

 • kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy
 •  hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 1 477 4877-es telefonszámon, vagy
 •  írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.

Befektetési alapjaink

Összes befektetési alap megtekintése

 

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.