BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Jogi nyilatkozat

Jogok és feltételek 

Az alfapremium.hu portál tartalmának szerzői joga az Alfa Vienna Insurance  Group Biztosító Zrt-t (továbbiakban Alfa Biztosító) illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét  dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben  az esetben annak megfelelően kell eljárni. 

Linkek elhelyezése 

Az Alfa Biztosító üdvözli, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell  engedély elég, ha az Alfa Online Team-et értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen  kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!) 

Tartalom felhasználása 

∙ A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó,  animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. 

∙ Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények*  paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál  megfelelő oldalára. 

∙ Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell. 

∙ A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat  elfogadásának. 

∙ Az alfapremium.hu portálon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos. Képek felhasználása 

Az alfapremium.hu portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles.  A Portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. 

Egyéb 

∙ Tilos az alfapremium.hu portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.

∙ Tilos az alfapremium.hu portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.

∙ A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem  használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. 

∙ A Portál nem helyez el semmilyen, az Alfa Biztosító tevékenységéhez nem kapcsolódó  hirdetést. 

∙ A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek  és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk  használatából adódó kár bekövetkeztéért. 

∙ Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, itt megteheti:  adatvedelem@alfa.hu

*Vonatkozó törvények: 

A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv  (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1959. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.)  törvények megfelelő paragrafusainak. Az Alfa Biztosító engedélye nélkül az oldalak bármely  alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos. 

Copyright, Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. Minden jog fenntartva!

Eredeti forrás: https://www.alfa.hu/adatvedelem/jogi-nyilatkozat.html

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.