BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Alfa Prémium

Alfa Prémium

Az Alfa Biztosító Prémium Üzletága az emelt szintű szolgáltatások iránt érdeklődő, magasabb jövedelmű ügyfelek specializált kiszolgálására jött létre, és 2012. április 1-jétől kínálja exkluzív befektetési és biztosítási termékek széles választékát. Magyarországon elsők között kínálunk egyedi szolgáltatást a prémium ügyfelek részére, hiszen az univerzális, „all-finance” tanácsadók helyett egy-egy területre szakosodott specialisták foglalkoznak az ügyfelekkel, a termékskála pedig a világ legnagyobb alapkezelőinek válogatott alapjait foglalja magába.

A kínálatban szereplő befektetési- és eszközalapok lefedik a teljes befektetési spektrumot. Aktívan kezelt alapok választása esetén a portfólió menedzserek leveszik a befektetési eszközök kiválasztásának terhét az ügyfél válláról. Nagy hangsúlyt helyezünk a kamatadó- és örökösödési illeték-mentes megoldásokra, továbbá a nyugdíjcélú megtakarítások esetén elérhető adójóváírásra.

Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt, így a legmodernebb pénzügyi, befektetési, biztosítási ismeretek birtokában segítenek ügyfeleinknek kiválasztani a legmegfelelőbbet a termékeink közül.

A kiszolgálás kiemelkedő minőségét biztosítja, hogy az üzletág munkatársai rendszeres kapcsolatot tartanak az ügyfelekkel.

Személyre szóló pénzügyi tanácsadással segítünk feltérképezni az érdeklődők igényeit, szükségleteit, és megtalálni a megfelelő befektetési és biztosítási kockázati szintet. Tanácsadóink a prémium ügyfelek elfoglaltságához és igényeihez igazodva, előre egyeztetett időpontban és helyszínen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Az Alfa Biztosítóról

Többségi tulajdonosunk, a Vienna Insurance Group A.G. Wiener Versicherung Gruppe (VIG) az egyik legnagyobb jegyzett nemzetközi biztosító cégcsoport Közép- és Kelet-Európában. A bécsi székhelyű VIG csoport 30 országban 50 vállalaton keresztül hosszú évek óta folytat biztosítási tevékenységet.

Társaságunk kisebbségi tulajdonosa a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. útján a Magyar Állam.
Stabilitásunkat mutatja, hogy tulajdonosaink magyarországi biztosítás piaci részesedése közel 20 százalék, és ezzel a hazai biztosítási piac vezető szereplői.

Több évtizedes tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel segítünk megóvni a fontos értékeket és tervezhetőbbé tenni a jövőt.


Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.