BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Karrier

Karrier

WE ARE THE TOMORROW MAKERS!

A pénzügyi vállalatok általában nagy hangsúlyt fektetnek a stabilitásra, a képzésekre és a kereseti lehetőségekre, de a karrier lehetősége hiányzik az üzleti modelljükből.

Az Alfa Prémium Üzletág egy teljesen más szervezet, eltérő szemlélettel, a kihívásokat és sikereket kereső embereknek.

ALFA PRÉMIUM KARRIERRENDSZER

Üzleti sikerünk alapja a belső vezetői utánpótlás, és kollégáink tehetségének kibontakoztatása.

Az Alfa Prémium karrierrendszert a legsikeresebb multinacionális vállalatok vezetői utánpótlás programjainak tapasztalatai alapján hoztuk létre.

Kollégáink részt vehetnek az értékesítési vezető-utánpótlási programban, melynek elvégzésével az előrelépés és kinevezés automatikus.

A Garantált Mentorálási Rendszernek köszönhetően minden junior kollégánk gyakorlati tevékenységét az első hónapokban egy kijelölt szakmai vezető (coaching manager) segíti.

A program során elsajátítják az értékesítés, az ügyfélkiszolgálás, a mentorálás, a vezetéselméleti és gyakorlati ismereteit; továbbá rendszeresen magas szintű pénzügyi képzéseken vesznek részt.

AMIT KÍNÁLUNK:

  • Fiatalos vállalati környezet
  • Nemzetközi szintű képzési rendszer
  • Garantált mentorálás, támogató légkör
  • Rendszeres továbbképzések, konferenciák és szakmai rendezvények
  • Kiszámítható és tervezhető karrierút
  • Kiemelkedő jövedelmezési lehetőség

SZERETNÉL RÉSZESE LENNI?

Ha szeretnél részese lenni egy dinamikus jövőképpel és egyértelmű célokkal rendelkező üzletág csapatának, küldd el magyar nyelvű, fényképes önéletrajzod a premium.kommunikacio@alfa.hu e-mail címre.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.