BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Biztosítás

Biztosítás

NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

Biztosítsa nyugdíjas évei életszínvonalát, melyhez 20% adójóváírást vehet igénybe!

Küldetésünknek érezzük, hogy minél több emberhez eljutassuk azt az információt, hogy 2014. január 1-jétől különösen érdemes nyugdíjcélú megtakarítást indítani. Az SZJA törvény változása értelmében adójóváírást lehet igénybe venni a 2014. január 1-je után indított nyugdíjbiztosítások után. Az adott évben befizetett díj 20 %-a, de maximum 130 000 Ft igényelhető vissza, melyet – meghatározott törvényi keretek között – az ügyfél számláján jóváírnak.
A prémium és privát ügyfelek számára ideális választást jelentenek az Aegon Prémium nyugdíjbiztosításai, hiszen kedvező költségstruktúrával és széles befektetési kínálattal rendelkező termékek.

Az Aegon Magyarország több mint 65 éves múltja és a piacon betöltött meghatározó pozíciója garanciát jelent a hosszú távú kötelezettségek minőségi teljesítésére.

Mi jellemzi a magyar nyugdíjrendszert?

Nyugdíj alatt hazánkban alapvetően a társadalmi szolidaritáson alapuló, egységes állami nyugdíjrendszer által fizetett ellátást értjük. A jelenlegi, úgynevezett felosztó-kirovó rendszer az aktív dolgozók befizetett járulékaiból finanszírozza az éppen nyugdíjas korú lakosság nyugdíját. 
Az 1980-as évektől a születésszám csökken, és a társadalom öregszik, vagyis egyre kevesebb aktív dolgozónak kell eltartania egyre több nyugdíjast. Míg 2013-ban négy aktív kereső három nyugdíjast tartott el, 2050-ben már kétszer annyiról kell gondoskodnia, ezáltal veszélybe kerül a rohamosan növekvő idős generáció megfelelő színvonalú nyugdíja.

Egyre nagyobb szükség van az öngondoskodásra, mert idősebb korunkban nagy valószínűséggel csak az aktív éveinkben összegyűjtött megtakarításainkra számíthatunk.

Miért ajánljuk az Aegon Prémium nyugdíjbiztosításokat?

  • Egyedi termékek, mely csak az Aegon Prémium Üzletág tanácsadóin keresztül érhetőek el.
  • Nem kell elköteleznie magát egy adott befektetési szolgáltató mellett, mert a konstrukció 8 alapkezelő eszközalapjait tartalmazza, és az átváltások korlátlan számban ingyenesek az online ügyfélportálon keresztül.
  • Hozzáférés 32 válogatott, rendszeresen felülvizsgált eszközalaphoz.
  • Abszolút hozamú alapokat is választhat, ha nincs ideje a pénz- és tőkepiacokat követni, és a befektetési portfólió aktualizálását szakértőkre bízná.
  • Befizetései után 20% adójóváírásban részesülhet.

ÉLETBIZTOSÍTÁS

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb, hogy olyan útravalóval indítsuk őket az önálló élet felé, amely megalapozza a boldogulásukat. Aki nem tervez hosszú távra, annak komoly anyagi problémát okozhat egy-egy előre látható fontos esemény is.

Az iskoláztatás, életkezdés anyagi feltételei tervezhetőek, melyhez egyedülálló megoldásokat nyújt a Prémium Üzletág.

A gyermek életkezdését célzó megoldások közül az egyik legnépszerűbb megtakarítási forma a befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Nem véletlen, hiszen ez a konstrukció rendelkezik szinte minden, az ügyfelek számára fontos terméktulajdonsággal. Legyen szó biztonságról, befektetési szabadságról, rugalmasságról, biztosítási védelemről, kamatadóról vagy örökösödési illetékről.

A tervezés során figyelembe vesszük, hogy a gyermeknek mikor és mennyi pénzre lesz szüksége, illetve az adókedvezmények és állami támogatások lehetőség szerinti igénybe vételével is számolunk.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen életbiztosítási ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, a költségfüggeléket.

Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@aegon.hu e-mail címre.

 

Befektetési alapjaink

Összes befektetési alap megtekintése

 

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.