BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Hirdetmény „Dupla kedvezmény” akcióról Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2016. június 20. és 2016. július 19. között Dupla kedvezmény címmel akciót hirdet Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. a Prémium kondíciós lista szerinti kedvezmény mértékét megduplázza, ami azt jelenti, hogy az akciós időszakban az értékpapírszámlára beutalt összeg után, a beutalás díjából az alábbiakban meghatározott mértékű kedvezményt érvényesíti:

  • 100% a kedvezmény mértéke, amennyiben az ügyfél az Aegon Biztosító Zrt-nél élő állapotú Aegon Prestige életbiztosítással (WIA-02) vagy Aegon Prestige Nyugdíjbiztosítással (NYIA-02) rendelkezik, a beutalást megelőző hónap utolsó napjának megfelelő állapot szerint legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző hónap utolsó napjáig díjrendezett és az ügyfél az életbiztosítási szerződés szerződője.
  • 50% a kedvezmény mértéke, amennyiben az ügyfél az Aegon Biztosító Zrt-nél élő állapotú Aegon Premium életbiztosítással (WIA-01) vagy Aegon Premium Nyugdíjbiztosítással (NYIA-01) rendelkezik, a beutalást megelőző hónap utolsó napjának megfelelő állapot szerint legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző hónap utolsó napjáig díjrendezett és az ügyfél az életbiztosítási szerződés szerződője.

A kedvezmények nem vonhatóak össze, több szerződés esetén a magasabb kedvezményre jogosító kerül figyelembevételre.

Budapest, 2016. június 20.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.