BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Hirdetmény „Beutalási akció”-ról Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2016. május 13. és 2016. december 15. között Beutalási akció címmel akciót hirdet Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. beutalási díjkedvezményt nyújt 2016. május 13-tól 2016. december 15-ig, mely alapján a megadott időszakban az Aegon Alapkezelőnél vezetett értékpapírszámlán jóváírt összegeket nem terheli a Prémium kondíciók szerinti beutalási díj, az alábbiakban részletezett feltételek együttes teljesülése esetén:

  • Amennyiben az ügyfél az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél (továbbiakban Biztosító) 2016. május 13-án, vagy ezt megelőző időpontban megkötött, Aegon Prestige Invest (WIF-01R) módozatú, teljes életre szóló, egyszeri biztosítási díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződéssel rendelkezik, és ezen szerződésnek a Biztosító szabályzata szerinti visszavásárlása vagy részvisszavásárlása esetén az ügyfél aszerint nyilatkozik, hogy a szolgáltatás összegének kiutalását az Aegon Alapkezelő Zrt-nél vezetett értékpapírszámlájára kéri.
  • Az értékpapírszámla tulajdonosa, és az Aegon Prestige Invest biztosítási szerződés szerződője az adóazonosító jel alapján megegyező természetes személy, vagy az adószám alapján megegyező gazdasági társaság.
  • A kedvezmény kizárólag arra az esetre vonatkozik, ha az értékpapírszámlára beutalt összeg közvetlenül a Biztosítótól érkezik az Alapkezelő számlájára.

Budapest, 2016. május 10.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.