BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap dokumentumainak módosításáról

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1. cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy 2017. január 1-i hatállyal módosítja az Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap sikerdíjának mértékét, melyet meghatározatlan ideig 0%-ban állapít meg.

A módosítás oka, hogy a Társaság az Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap esetén a befektetőt terhelő költségek szerkezetének változtatásáról döntött, melynek nyomán a költségek összesített mértéke a befektetőkre nézve kedvezőbben alakul.

Budapest, 2016. december 20.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.