BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az Aegon Ózon Éves Tőkevédett Befektetési Alap dokumentumainak módosításáról

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1. cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) korábbi közleményét kiegészítve ezúton tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az Aegon Ózon Éves Tőkevédett Befektetési Alap esetében módosítja az alap Tájékoztatóját és Kezelési szabályzatát, mely változások 2016. február 26-tól lépnek hatályba.

Ezúton hívjuk fel tisztelt Befektetőink figyelmét, hogy a hatálybalépést követően megszűnik az Alap EHO mentessége, mely visszamenőleg maga után vonja, hogy az Alapkezelő 4/2013. számú határozatában megjelölt időpontot (2013. július 30.) követően vásárolt befektetési jegyek hozamát is már EHO fizetési kötelezettség terheli akkor, ha eladásukra az új befektetési politika hatálybalépését (2016.02.26) követően kerül sor. A TBSZ számlán elhelyezett befektetéseket csak abban az esetben érinti a módosítás, ha a számla megszüntetésre kerül a 3. lekötési év eltelte előtt.

Budapest, 2016. február 10.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.