BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az Aegon EuroExpress Befektetési Alap nevének és dokumentumainak módosításáról

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1. cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy 2016. december 30-i hatállyal módosítja az Aegon EuroExpress Befektetési Alap Tájékoztatóját és Kezelési szabályzatát. A módosítás oka, hogy a Társaság döntése értelmében teljeskörűen átalakítja az alapot, továbbá ezzel egyidejűleg megváltoztatja annak nevét.

Az alap új neve: Aegon Feltörekvő Európa Kötvény Befektetési Alap lesz.

Az Alap célja a módosítást követően, hogy a feltörekvő európai országok és állami tulajdonú vállalatok kötvényeibe történő befektetéssel tőkenövekedést érjen el. Az Alap ésszerű kockázatvállalás mellett a lehető legmagasabb tőkenövekedést célozza meg.

Az Alap kockázati besorolása a módosított befektetési politikának megfelelően 4-es (közepes), melyhez tartozó javasolt minimális befektetési idő 2 év. Az Alap meglévő sorozata (A – lakossági EUR) mellé az Alapkezelő további új sorozatokat is indít (I – intézményi HUF, UI – intézményi USD). Egyúttal változnak az alapot terhelő díjak és költségek is. A módosítást követően az Alapnak nem lesz referenciaindexe.

Budapest, 2016. november 30.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.