BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása alapok átalakulásáról

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1. cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy néhány befektetési alapjának „nemzetközi jogosítványt” kíván szerezni, azaz ÁÉKBV-irányelv által harmonizálttá teszi a szóban forgó négy befektetési alapját, melyek:

Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap,

Aegon MoneyMaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap,

Aegon Közép-Európai Vállalati Kötvény Befektetési Alap,

Aegon Közép-Európai Részvény Befektetési Alap.

Az átalakulás napja 2016. szeptember 1., melyet megelőző 30 napon át (2016. augusztus 1-től) ügyfeleinknek módjában áll a szóban forgó alapokból birtokukban lévő befektetési jegyeket költségmentesen visszaváltani, átváltani.

Az Alapok befektetőit nem terheli semmilyen költség közvetlenül az átalakulással kapcsolatban. Azon befektetőknek, akik fenn kívánják tartani befektetésüket, nincs teendőjük az Alapok átalakulásával kapcsolatban.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy fenti eljárás keretei között az alábbi módosításokat hajtjuk végre.

alap-atalakitas

Az Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap elnevezése Aegon Alfa Abszolút Hozamú Befektetési Alapra változik. Az Aegon Közép-Európai Vállalati Kötvény Befektetési Alap elnevezése Aegon BondMaxx Abszolút Hozamú Kötvény Befektetési Alapra változik.

Az átalakításról és az egyéb módosításokról teljes körű információt a befektetési alapok Kezelési szabályzataiban és Tájékoztatóiban találnak, ez utóbbinak részét képezi az Átalakulási közlemény is.

Budapest, 2016. július 29.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.