BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Pénzügyi védelem halál esetén

A váratlan eseményeket senki sem tudja megakadályozni, legfeljebb az esélyeket tudja minimalizálni. A különféle tragikus események bekövetkezte statisztikai szükségszerűség. Senki nem gondol szívesen arra, hogy őt is érheti valami rossz, pedig jobb előre felkészülni a nem várt eseményekre. A családfő jövedelmének kiesése komoly anyagi megpróbáltatás elé állíthatja a hátramaradottakat. A Prémium Üzletág testre szabott kockázati megoldásai megvédik a család anyagi biztonságát nem várt tragédia esetén is.

Hazánkban az Aegon az elsők között kínálja ügyfeleinek azt az életbiztosítást, amely magas biztosítási védelmet nyújt, és az életmódtól, egészségi állapottól függő díjkedvezmények rendszerét nyújtja.

Nem dohányzó ügyfeleink kedvezőbb díjjal köthetik meg a biztosítást, a kockázatelbírálásnál olyan egészséget befolyásoló tényezőket is figyelembe veszünk, mint például a magassághoz viszonyított testsúlyt, a testalkatot, az életmódot vagy az egészséggel kapcsolatos előzményeket; amennyiben ügyfelünk ezen tényezők alapján kifejezetten jó egészségi állapotnak örvend, kedvező díjainkból további díjkedvezményt kaphat.

Biztosítását érdemes minél fiatalabban megkötnie, hiszen az életbiztosítás díjszámításának alapjául szolgáló tényezők az idővel változnak.

A legmodernebb technológiával végzett ingyenes, kényelmes és gyors egészségi állapotfelmérést követően Ön is pontos visszajelzést kaphat egészségi állapotáról.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen életbiztosítási ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, a költségfüggeléket.

Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról az alábbi elérhetőségeken keresztül megteheti:
Lépjen kapcsolatba velünk
• Prémium Call Center: 06-1-477-4877

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.