BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Pénzügyi védelem baleset és betegség esetén

A “legnagyobb érték az egészség” többnyire csak akkor töltődik meg valós tartalommal, amikor már elvesztettük. A megromlott egészségi állapot persze sok más negatívuma mellett anyagi veszteséggel is járhat, gondoljunk csak a kezelések, a gyógyszerek költségeire, vagy éppen a jövedelem-kiesésre. Mindezen túl a családfő átmeneti vagy tartós munkaképtelenné válása veszélyezteti a család pénzügyi jövőjét is. A Prémium Üzletág kockázati megoldásai anyagi védelmet jelentenek baleset vagy betegség esetén is.

Kínálatunkban az alábbi baleset- és betegségbiztosítási konstrukciók érthetők el:

Választható kiegészítő biztosítások

Balesetbiztosítás
–    Baleseti élet- és rokkantsági védelem
–    Közlekedési életbiztosítási védelem
–    Közlekedési rokkantsági védelem
–    Baleseti kórházi műtéti térítés
–    Baleseti kórházi napi térítés

Betegségbiztosítás
–    Kritikus betegségekre szóló védelem
–    Kórházi műtéti térítés betegség esetén
–    Kórházi napi térítés betegség esetén
–    TB I-II rokkantság esetén rokkantsági járadék
–    Gyermekekre szóló biztosítási védelem

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen életbiztosítási ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, a költségfüggeléket.

Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról az alábbi elérhetőségeken keresztül megteheti:
Lépjen kapcsolatba velünk
• Prémium Call Center: 06-1-477-4877

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.