BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Nyugdíjprogramok

Biztosítsa nyugdíjas évei életszínvonalát, melyhez 20% adójóváírást vehet igénybe!

Küldetésünknek érezzük, hogy minél több emberhez eljutassuk azt az információt, hogy 2014. január 1-jétől különösen érdemes nyugdíjcélú megtakarítást indítani.
Az SzJA törvény változása értelmében adójóváírást lehet igénybe venni a 2014. január 1-je után indított nyugdíjbiztosítások után. Az adott évben befizetett díj 20 %-a, de maximum 130 000 Ft igényelhető vissza, melyet – meghatározott törvényi keretek között – az ügyfél számláján jóváírnak.

A prémium és privát ügyfelek számára ideális választást jelent az Aegon Premium és az Aegon Prestige Nyugdíjprogram, hiszen az egyik legkedvezőbb költségstruktúrával és legszélesebb befektetési kínálattal rendelkező termék a hazai piacon.

Az Aegon Magyarország több, mint 65 éves múltja és a piacon betöltött meghatározó pozíciója garanciát jelent a hosszú távú kötelezettségek minőségi teljesítésére.

Mi jellemzi a magyar nyugdíjrendszert?

Nyugdíj alatt hazánkban alapvetően a társadalmi szolidaritáson alapuló, egységes állami nyugdíjrendszer által fizetett ellátást értjük. A jelenlegi, úgynevezett felosztó-kirovó rendszer az aktív dolgozók befizetett járulékaiból finanszírozza az éppen nyugdíjas korú lakosság nyugdíját.

Az 1980-as évektől a születésszám csökken, és a társadalom öregszik, vagyis egyre kevesebb aktív dolgozónak kell eltartania egyre több nyugdíjast. Míg 2013-ban négy aktív kereső három nyugdíjast tartott el, 2050-ben már kétszer annyiról kell gondoskodnia, ezáltal veszélybe kerül a rohamosan növekvő idős generáció megfelelő színvonalú nyugdíja.

Egyre nagyobb szükség van az öngondoskodásra, mert idősebb korunkban nagy valószínűséggel csak az aktív éveinkben összegyűjtött megtakarításainkra számíthatunk.

Miért ajánljuk az Aegon Premium és Prestige Nyugdíjprogramot?

  • Exkluzív termékek, melyek csak az Aegon Prémium Üzletág tanácsadóin keresztül érhetőek el.
  • Nem kell elköteleznie magát egy adott befektetési szolgáltató mellett, mert a konstrukció 9 alapkezelő eszközalapjait tartalmazza, és az átváltások korlátlan számban ingyenesek az online ügyfélportálon keresztül.
  • Hozzáférés a piac egyik legszélesebb befektetési kínálatához (35 válogatott, rendszeresen felülvizsgált eszközalap).
  • Abszolút hozamú alapokat is választhat, ha nincs ideje a pénz- és tőkepiacokat követni, és a befektetési portfólió aktualizálását szakértőkre bízná.
  • Lojális ügyfeleinket akár 200% hűségbónusszal jutalmazzuk.
  • Befizetései után 20% adójóváírásban részesülhet.
  • Megajándékozzuk egy 5 év tartamra szóló 1 millió forintos baleseti haláleseti szolgáltatással

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen életbiztosítási ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, a költségfüggeléket.

Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról az alábbi elérhetőségeken keresztül megteheti:
Lépjen kapcsolatba velünk
• Prémium Call Center: 06-1-477-4877

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.