BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Gyerekprogramok

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb, hogy olyan útravalóval indítsuk őket az önálló élet felé, amely megalapozza a boldogulásukat. Aki nem tervez hosszú távra, annak komoly anyagi problémát okozhat egy-egy előre látható fontos esemény is.

Az iskoláztatás, életkezdés anyagi feltételei tervezhetőek, melyhez egyedülálló megoldásokat nyújt a Prémium Üzletág.

A gyermek életkezdését célzó megoldások közül az egyik legnépszerűbb megtakarítási forma a befektetési egységekhez kötött életbiztosítás. Nem véletlen, hiszen ez a konstrukció rendelkezik szinte minden, az ügyfelek számára fontos terméktulajdonsággal. Legyen szó biztonságról, befektetési szabadságról, rugalmasságról, biztosítási védelemről, kamatadóról vagy örökösödési illetékről.

A tervezés során figyelembe vesszük, hogy a gyermeknek mikor és mennyi pénzre lesz szüksége, illetve az adókedvezmények és állami támogatások lehetőség szerinti igénybe vételével is számolunk.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosításkötésre. Jelen tájékoztató nem tartalmazza a részletes feltételeket, mentesüléseket, kizárásokat, illetve az adott termék részletes tájékoztatóját. Mielőtt bármilyen életbiztosítási ajánlatot aláírna, kérjük, tanulmányozza át a biztosítás általános és különös feltételeit, a költségfüggeléket.

Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról az alábbi elérhetőségeken keresztül megteheti:
Lépjen kapcsolatba velünk
• Prémium Call Center: 06-1-477-4877

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.