BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Pénzügyi védelem

Pénzügyi védelem

Pénzügyi védelem baleset és betegség esetén

A “legnagyobb érték az egészség” többnyire csak akkor töltődik meg valós tartalommal, amikor már elvesztettük. A megromlott egészségi állapot persze sok más negatívuma mellett anyagi veszteséggel is járhat, gondoljunk csak a kezelések, a gyógyszerek költségeire, vagy éppen a jövedelem-kiesésre. Mindezen túl a családfő átmeneti vagy tartós munkaképtelenné válása veszélyezteti a család pénzügyi jövőjét is. A Prémium Üzletág kockázati megoldásai anyagi védelmet jelentenek baleset vagy betegség esetén is.

Az Aegon Prémium életbiztosítási termékekhez többféle kiegészítő baleset és betegségbiztosítást is választhat. (választható kiegészítő biztosításainkról bővebb tájékoztatatás Prémium tanácsadóinktól kaphat).

Pénzügyi védelem halál esetén

A váratlan eseményeket senki sem tudja megakadályozni, legfeljebb az esélyeket tudja minimalizálni. A különféle tragikus események bekövetkezte statisztikai szükségszerűség. Senki nem gondol szívesen arra, hogy őt is érheti valami rossz, pedig jobb előre felkészülni a nem várt eseményekre. A családfő jövedelmének kiesése komoly anyagi megpróbáltatás elé állíthatja a hátramaradottakat. A Prémium Üzletág testre szabott kockázati megoldásai megvédik a család anyagi biztonságát nem várt tragédia esetén is.

Nem dohányzó ügyfeleink kedvezőbb díjjal köthetik meg a biztosítást, a kockázatelbírálásnál olyan egészséget befolyásoló tényezőket is figyelembe veszünk, mint például a magassághoz viszonyított testsúlyt, a testalkatot, az életmódot vagy az egészséggel kapcsolatos előzményeket; amennyiben ügyfelünk ezen tényezők alapján kifejezetten jó egészségi állapotnak örvend, kedvező díjainkból további díjkedvezményt kaphat.

Biztosítását érdemes minél fiatalabban megkötnie, hiszen az életbiztosítás díjszámításának alapjául szolgáló tényezők az idővel változnak.

A legmodernebb technológiával végzett ingyenes, kényelmes és gyors egészségi állapotfelmérést követően Ön is pontos visszajelzést kaphat egészségi állapotáról.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.