BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Dupla kedvezmény

Dupla kedvezmény

Hirdetmény „Dupla kedvezmény” akcióról Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2020. június 02. és 2019. június 30. között „Dupla kedvezmény” címmel akciót hirdet Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. a hatályos Prémium kondíciós lista szerinti beutalási díjból nyújtott kedvezmény mértékét megduplázza, ami azt jelenti, hogy az akciós időszakban az értékpapírszámlára beutalt összeg után, a beutalás díjából az alábbiakban meghatározott mértékű kedvezményt érvényesíti:

  • 100% a kedvezmény mértéke, amennyiben a számlatulajdonos összesen 600 000 Ft feletti éves díjú, élő állapotú, a beutalást megelőző munkanapnak megfelelő állapot szerint, legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző 2. naptári hónap utolsó napjáig díjrendezett, az alábbiakban felsorolt módozatú életbiztosítási/nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkezik az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél, és a számlatulajdonos ügyfél a biztosítási szerződés szerződője.*
  • 50% a kedvezmény mértéke, amennyiben a számlatulajdonos összesen 300 000 Ft és 599 999 Ft közötti éves díjú, élő állapotú, a beutalást megelőző munkanapnak megfelelő állapot szerint, legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző 2.naptári hónap utolsó napjáig díjrendezett, az alábbiakban felsorolt módozatú életbiztosítási/nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkezik az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél,és a számlatulajdonos ügyfél a biztosítási szerződés szerződője.*

*Az akcióban a következő biztosítási termékek vehetőek figyelembe: Aegon Prémium Silver Életbiztosítás (TR-05), Aegon Prémium Silver Nyugdíjbiztosítás (NY-03), Aegon Prémium Gold Életbiztosítás (TR-06), Aegon Prémium Gold Nyugdíjbiztosítás (NY-04), Aegon Prémium Platinum Életbiztosítás (TR-07), Aegon Prémium Platinum EUR Életbiztosítás  ( TR-17), Aegon Prémium Platinum USD Életbiztosítás  (TR-27), Aegon Exclusive Életbiztosítás (TR-04), Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosítás (NY-02), Aegon Premium Életbiztosítás (WIA01), Aegon Prestige Életbiztosítás (WIA02), Aegon Premium Nyugdíjprogram (NYIA01), Aegon Prestige Nyugdíjprogram (NYIA02), Aegon Vitál életbiztosítás (PR-01), Aegon Vitál Max életbiztosítás (PR-02) vagy Aegon Help balesetbiztosítás (AD-03).

Amennyiben az ügyfél több, a feltételnek megfelelő biztosítási szerződéssel rendelkezik, akkor az egyes biztosítási szerződések aktuális éves díjai összeadódnak, mely alapján jogosult az ügyfél a beutalási kedvezményre. A kedvezmény maximálisan 100% lehet.

 

Budapest, 2020. május 25.

 

 

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.