BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Eszközalapokkal kapcsolatos közzététel

Eszközalapokkal kapcsolatos közzététel

Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító) ezúton értesíti ügyfeleit, hogy 2015. szeptember 9-én az alábbi új eszközalapokat vezette be, és tette az eszközalap indulásakor elérhetővé az Aegon Prestige, Aegon Prestige Nyugdíjprogram, Aegon Prestige Invest termékekhez:


Allianz Dynamic Multi Asset Strategy 50 Vegyes Eszközalap
JPMorgan Global High Yield Kötvény Eszközalap
OTP Quality Részvény Eszközalap

Az új eszközalapok hatályos befektetési politikája elérhető a http://www.aegon.hu/eletbiztositas/befektetesek/befektetesi_politikak.html felületen.

Tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket, hogy az Aegon Ázsiai Részvény Befektetési Alapok Alapja Eszközalapot az Aegon Tempo Moderato 4 Alapok Alapja Eszközalapot és az Aegon Tempo Allegro 10 Alapok Alapja Eszközalapot 2015. szeptember 9-től elérhetővé tettük az Aegon Prémium, az Aegon Prestige, az Aegon Prestige Invest, Aegon Prémium Nyugdíjprogram és az Aegon Prestige Nyugdíjprogram termékekhez is.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.