BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Aegon Maraton

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító) ezúton értesíti ügyfeleit, hogy 2018. augusztus 15-től a Biztosító a következők szerint jár el a kínálatában szerepelő Aegon Maraton Aktív Vegyes Eszközalappal (HUF) kapcsolatosan.
Az eszközalap mögötti befektetési alapba történő befektetés esetén az alapkezelő 2018. szeptember 3-tól 10%-os vételi jutalékot von le, amely a befektetési alapot illeti meg.
A Biztosító a fentiekből következően, ügyfelei érdekeinek védelmében, ebbe az eszközalapba már nem fektet be 2018. augusztus 15-ét követően a Biztosító számlájára beérkező folyamatos és rendkívüli biztosítási díj(ak)at, továbbá ebbe az eszközalapba, mint cél alapba, a Biztosító már nem fog befektetési egység átcsoportosítást, átváltást és átirányítást sem végrehajtani.
Az említett eszközalapot a következő termékek mögött választhatják ügyfeleink: Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosítás (NY-02), az Aegon Premium Silver Nyugdíjbiztosítás (NY-03), az Aegon Premium Gold Nyugdíjbiztosítás (NY-04), az Aegon Exclusive (TR-04), az Aegon Premium Silver (TR-05), az Aegon Premium Gold (TR-06), az Aegon Premium Platinum (TR-07), az Aegon Premium (WIA-01), az Aegon Prestige (WIA-02), az Aegon Premium Nyugdíjprogram (NYIA-01), az Aegon Prestige Nyugdíjprogram (NYIA-02) és az Aegon Prestige Invest (WIF-01R) befektetési egységekhez kötött életbiztosítási termékek.
A Biztosító az érintett eszközalapokba történő jövőbeli befizetéseket költségmentesen átirányítja a befektetési egységekhez kötött életbiztosítási termékek mellett választható legkisebb kockázatú eszközalapba, amely az Aegon Pénzpiaci Eszközalap (HUF).
Az érintett eszközalap egyedi kezelésével kapcsolatos eljárásokról, teendőkről, határidőkről legkésőbb 10 munkanapon belül levélben értesítjük érintett ügyfeleinket.
(2018. július 20.)

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.