BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Grafikonrajzoló

Premium Számlacsomagon belül elérhető befektetési alapok

Grafikonrajzoló

Az itt látható adatok kizárólag információs célokat szolgálnak és nem minősülnek befektetési ajánlásnak,
ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak. A VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. nem vállal felelősséget a jelen tájékoztatás alapján hozott befektetési döntésért és annak következményeiért.
A megalapozott befektetési döntés meghozatalához részletesen tájékozódjon az alap befektetési politikájáról, a befektetés lehetséges kockázatairól és a forgalmazási költségekről az alap forgalmazási helyein és az Alapkezelő weboldalán (www.vigam.hu) található kiemelt befektetési információjából, hivatalos tájékoztatójából és kezelési szabályzatából. A múltbeli teljesítmény alapján nem jelezhetők előre a jövőbeli hozamok.
A befektetéssel elérhető jövőbeni hozam adóköteles lehet, az egyes pénzügyi eszközökre, ügyletekre
vonatkozó adó- és illeték információkat pedig csak az egyes befektetők egyedi körülményei alapján lehet
pontosan megítélni, ami a jövőben változhat. A befektető feladata, hogy tájékozódjon az adókötelezettségről.

Amennyiben forintos sorozatot szeretne összehasonlítani devizással, akkor első lépésben jelölje ki a forintos alapokat, majd kattintson át a devizás sorozatok fülre, és válassza ki ott is a kívánt alapot/okat. Végül válassza ki a vizsgált időintervallumot, és kattintson a „Mehet” gombra.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.