BEJELENTKEZÉS

Kérjük, válassza ki, melyik felületre szeretne bejelentkezni:

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása AEGON Befektetési Alapok Tájékoztatójának és Kezelési Szabályzatának változásáról

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1., cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az Alapkezelő a Kbftv. 203.§ (4) pontjában foglalt átmeneti rendelkezésnek megfelelően, frissíti az általa kezelt befektetési alapok kezelési szabályzatát és tájékoztatóját.

Az Alapkezelő a jogszabályi megfeleltetéssel egyidejűleg a dokumentumok egységesítése céljából további módosításokat hajtott végre, elsősorban az eszközértékelés, a díjak és költségek, valamint a befektetési jegyek vételének elszámolása tekintetében.

Fenti dokumentumok 2015. március 2-i dátummal lépnek hatályba.

Budapest, 2015. január 29.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az oldal kizárólag tájékoztatásra szolgál, nem minősül ajánlatnak, illetve felhívásnak befektetésre vagy biztosítási szerződés megkötésére.
Amennyiben több információt szeretne kapni a termékekről, szolgáltatásokról kérjük, keresse bizalommal prémium tanácsadóinkat, vagy írjon a premium.ugyfel@alfa.hu e-mail címre.